judo mala

U dvorani na splitskim Gripama održan je tradicionalni judo turnir na kojem je nastupilo 289 natjecatelja iz 18 klubova u konkurencijama U10, U12, U13, U14 i U16, a oba kaštelanska kluba postigla su zavidne rezultate i pokazala da judo i dalje ima budućnost u gradu podno Kozjaka.

JK Dalmacijacement na ovom je natjecanju nastupio sa svojim najboljim mladim snagama te su na kraju osvojili ekipno treće mjesto sa sedam zlata, pet srebrnih medalja, sedam bronci i nekoliko plasmana na peta i sedma mjesta.

JK kaštela na ovom je turniru nastupio u nešto slabijoj konkurenciji jer je veliki dio natjecatelja u isto vrijeme bio na školskom prvenstvu u Vinkovcima. No unatoč oslabljenoj ekipi, uspjeli su se kući vratiti s jednim zlatom, šest srebra i pet brončanih medalja te dv plasmana na peta mjesta.

judo tekst

Zlatne medalje među Cementašima osvojili su: Sara Radić, Melani Radić, Hana Bralić, Toni Iličić, Ivan Polić, Lana Jerkunica i Nikola Žižak. Srebrne medalje dobili su Petar Bavčević, Sara Radić, Patrik Blažević, Anton Jerkunica  i Nikola Žižak. Brončani su postali Chiara Blažević, Ante Elez, Issa Rinčić, Marijeta Grga, Anton Jerkunica, Stipe Iličić i Petar Jerčić.
Plasmane su još ostvarili Matej Smoljić, Toma Bonacin, Nino  Vukojević, Marino Karlović, Krešimir Jerčić i Mateo Rajčić.

Za JK Kaštela zlatne medalje osvojila je Tonka Hrga. Na drugom mjestu natjecanje su završili Nina Arambašić, Antonio Arambašić, Petar Brnada, Leonarda Butir, Marija Lucia Koudela i Lukrecija Tešija, dok su na trećem mjestu završili Boris Čatlak, David Herceg Buličić, Ivan Škopljanac, Nikola Svalina i Zvonimir Guček. Plasman su ostvarili Mia Knežević i Leon Županović.

Foto: JK DC i JK KŠ


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno