odbojka z

Dvostruki program odbojkašica na programu je sutra u dvorani u Kaštel Starom, a svakako je šlag na tortu derbi ne kola, nego čitavog prvenstva, jer Marina Kaštela dočekuje zagrebačku Mladost.

Dvoboj trenutačno vodećih i neporaženih momčadi na rasporedu je u 20 sati, a zapravo se nema što puno kazati o toj utakmici. Dva najbolja sastava, tko pobjedi postaje favorit broj jedan za uzeti Superligu i jednostavno odbojkaške sladokusce čeka uzbudljiv meč. Iz rezultata protiv drugih ekipa moglo bi se pretpostavljati da su Kaštelanke blage favoritkinje, Mladost je ipak puno više setova izgubila. No, i jedna i druga ekipa su u nekim dvobojima znale davati minutažu i mlađim igračicama da im daju iskustvo igranja seniorske odbojke, pa taj omjer setova zapravo ne govori mnogo.

I utakmica prije nije za baciti, nikako. OK Kaštela u 17 sati dočekuju treću ekipu prvenstva, Ennu Vukovar, dobar uvod u derbi. Mlade Kaštelanke dočekuju favoritkinje s istoka države, ali favoritu unatoč, domaće su u dobroj formi i zasigurno neće biti lako Vukovarkama. Uglavnom, poziv ljubiteljima ovog sporta, subota poslijepodne bit će uzbudljiva u Starome.

Raspored 11. kola (subota, 18. prosinca)

1. OK Kaštela – ŽOK Enna Vukovar                  u 17 sati
2. HAOK Rijeka CO – ŽOK Osijek                     u 19.30 sati
3. OK Split – OK Dinamo                                   u 20 sati
4. OK Karlovac – ŽOK Dubrovnik                      u 19 sati
5. OK Veli vrh – OK Brda                                   u 20 sati
6. OK Marina Kaštela – HAOK Mladost             u 20 sati


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno