simic gosk

Zvonimir Šimić odstupio je s mjesta predsjednika GOŠK-a iz Gomilice, zbog poslovnih obveza, a novi predsjednik bit će izabran na skorašnjoj skupštini kluba.

Objavu GOŠK-a prenosimo u cijelosti:

"Poštovani prijatelji NK GOŠK Kaštela, ovim putem vas obavještavamo kako je dana 20.12.2021. g. Zvonimir Šimić, zbog povećanih poslovnih obveza koje ga očekuju u 2022. godini, odstupio s mjesta predsjednika našeg kluba. U nemogućnosti da se u potpunosti posveti vođenju kluba, smatrao je ispravnim da funkciju predsjednika prepusti osobi koja će nastaviti voditi klub u idućem razdoblju i realizirati ambicije koje NK GOŠK ima. Zahvaljujemo našem Zvonimiru na svemu što je dao GOŠKu, na novoj dimenziji razvoja koju je donio u rad kluba, a činjenice su da je klub ove godine osvojio 1ŽNL, da smo bili prvaci u tri od četiri natjecanja mlađih kategorija u kojima smo igrali, da klub ima značajno kvalitetniju infrastrukturu, preko 300 djece u školi nogometa, financijsku stabilnost i u konačnici, sada na polusezoni smo prvi na tablici 1ŽNL sa 12 bodova prednosti.

NK GOŠK još jednom zahvaljuje sada već bivšem predsjedniku na svemu što je uradio i dao klubu, a u nove pobjede, ulazak u viši rang natjecanja, dodatni razvoj infrastrukture i omladinske škole nogometa, krećemo sa novim predsjednikom koji će javnosti biti predstavljen nakon što se u zakonskom roku održi izborna Skupština, a o čemu ćemo vas pravodobno obavijestiti."


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno