ribolasplitzajedno

Vrijeme između Božića i Nove godine obično ne obiluje brojnim sportskim događajima, ali u Kaštelima će se baš u tom razdoblju moći pogledati odbojku. 

Naime, odbojkaški klub Ribola Kaštela pokrenuo je turnir pod nazivom „Ribola Kaštela Open 2021“. Riječ je o turniru namijenjen mlađim kadetkinjama i kadetima, a održat će se 29. prosinca sa početkom u 9 sati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom. 

Na turniru će uz organizatora OK Ribola Kaštela, sudjelovati i OK Kaštela, OK Marina Kaštela i OK Split, a izvlačenje parova bit će koji dan prije u prostorijama domaćina. 

Ovako je turnir najavio voditelj škole odbojke u OK Ribola Kaštela, Ivan Andromak:

"Vrijeme između Božića i Nove godine u pravilu je siromašno sportskim aktivnostima, pogotovo za mlađe kategorije. Baš iz tog razloga, odlučili smo organizirati odbojkaški turnir koji bi u bliskoj budućnosti trebao okupljati vrh dalmatinske, hrvatske, a nadamo se i europske odbojke u mlađim kategorijama. Cilj ovog turnira je podići kvalitetu odbojke te omogućiti mladim odbojkašicama i odbojkašima da steknu još više natjecateljskog iskustva. Također, želimo nastaviti brendirati Kaštela kao grad odbojke".


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno