kosarka

Završava božićno-novogodišnje primirje na sportskim terenima, bar onim košarkaškim. Ribola sutra na Sokolani dočekuje "Kvarner 2010".

Kaštelanska i riječka momčad trenutno su prvi susjedi na tablici. 'Ribola' je četvrta sa omjerom 9-4, dok 'Kvarner' ima jednu odigranu utakmicu manje i sa omjerom 8-4 zauzima peto mjesto. Da se radi o sastavima približno jednake kvalitete pokazao je i njihov prvi ovosezonski međusobni susret, odigran u listopadu na riječkom Trsatu, koji je pripao 'Riboli' tek nakon odigranog produžetka, a konačan rezultat bio je 83-85.

Zanimljivo je da će trener Ribole Damir Rančić svoje igrače vidjeti tek sat vremena prije utakmice, jer je trenutačno u kampu kadetske reprezentacije kao član stručnog stožera. O sutrašnjoj utakmici kazao je:

''Čeka nas jadranski derbi dva protivnika koji su susjedi na tablici. Utakmica je jako bitna u borbi za plasman u Ligu za prvaka i od iznimne je važnosti da iz nje izađemo kao pobjednici. 'Kvarner' je ekipa koja je prvi dio prvenstva odigrala na jako visokom nivou,  čvrsti su u obrani i organizirani u napadu. Trojac Štemberger, Perković i Guštin su im glavna snaga i od njih prijeti najveća opasnost. Nadam se da pauza za praznike i situacija oko ozljeda i bolesti neće previše utjecati na igru ekipe i da ćemo brzo nastaviti u ritmu u kojem smo bili prije pauze.''

Utakmica je na rasporedu u 16 sati, a bilo je najavljeno da se u dvoranu može s covid potvrdom. No, od večeras zbog novih pravila to je smanjeno na 20 posto kapaciteta. Za one koji neće u dvoranu, KK Ribola je, kao i inače, omogućila da prijenos prate na Youtube kanalu kluba.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada