ribola metkovic

Rukometaši Ribole vraćaju se u elitni rukometni rang! U tvrdoj i na momente nervoznoj utakmici savladali su Mehaniku-Metković s 24:21 (9:11), iako su gosti vodili većim djelom susreta. No, furiozan završetak, garniran s nekoliko obrana Tomislava Olića u ključnim napadima, doveo je Kaštelane na sigurno prvo mjesto. Kako je matematički osigurana titula, predstavnik HRS-a predao im je i pehar za osvajanje Prve lige. Žestoko je to proslavljeno, uz konfete i glazbu Dina Dvornika.

Meč je bio nervozan, izuzetno fizikalan, a brojna publika kao da je stvorila dodatni teret domaćima, koji nisu igrali tečno kako to inače znaju. Prvo izjednačenje nakon starta Ribola je tek ulovila na 7:7, a prvo sljedeće na 17:17. Još jednom se ukazao kronični problem kojeg će morati riješiti za Premijer ligu: sedmerci. Čak tri promašena mogli su biti kobni, ali je furiozna završnica izvukla stvar. Od 20:21 Metkovci ne zabijaju gola, a u jednom trenutku bucmasti pivot gostiju gotovo je uspio izazvati tučnjavu, ali suci su tu riješili s dva crvena kartona i dva isključenja, pa su timovi susret završili s četiri na četiri.

Rukometaši i uprava večeras nastavljaju feštu, nakon ljeta su u Premijer ligi, a šire izvješće o susretu, ali i slavlju, donijet ćemo sutra.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno