mosor trail mala

Članovi Dračara, trail sekcije HPD-a Kozjak i članovi SC Seven proteklog su vikenda nastupili na Mosor Grebbeningu, utrci  5. kola Dalmatinske trail lige te su u Kaštela donijeli dva zlata u ženskoj konkurenciji za što su zaslužne Jadranka Žilić i Ana Lazarušić te  broncu u muškoj konkurenciji Matka Polića.

Na najtežoj stazi  dugoj 37,5 km pod nazivom „Sivonje“ među 24 natjectelja na startu, nastupilo je i petero predstavnika Dračara. Jelena Sansević ciljem je ukupno prošla 11., a u ženskoj konkurenciji bila je četvrta. Dalibor Gašić u ukupnom plasmanu bio je 12., odnosno osmi među muškarcima.  Željana Barać ciljem je prošla kao šesta žena i ukupno 20., dok je mjesto iza nje zauzela Dragana Vegar.

U utrci na 17 km „Tovar“ nastupilo je 42 sudionika, među njima i dvoje Dračara. Jelena Žilić kroz cilj je prošla 15., što joj je bilo dovoljno za prvo mjesto i pobjedu među ženama.  Ante Lozić kroz cilj je prošao 27. osvojivši tako 23. mjesto u muškoj konkurenciji.

Najviše natjecatelja, njih 54 bilo je u najkraćoj utrci na 8 km „Pule“. Ana Lazarušić iz Dračara ciljem je prošla ukupnočetvrta i prva od žena, Katarina Šebić Čoti bila je ukupno 18. I peta među ženama, a Jelena Parčina ukupno 21. I sedma u jakoj ženskoj konkurenciji. I Šebić i Parčina članice su Dračara.

U utrci „Pule“ sudjelovali su i Marija i Matko Polić iz SC Seven. Na kraju utrke Matku je pripala bronca jer je ciljem prošao treći i ukupno i u muškoj konkurenciji, dok je Marija natjecanje završila ukupno 17. I četvrta među ženama.

Foto: Dračari


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno