WEB ALTERNATIVE
Riječ je o vrlo elegantnom pregledniku koji pod poklopcem krije nekoliko jako ugodnih iznenađenja

PRIJAVI SE NA TIPKATON
Voliš pisati u slobodno vrijeme i smatraš se kreativnom i nadarenom osobom? Klub mladih Split te poziva da 30. lipnja sudjeluješ na Tipkatonu – natjecanju u pisanju kratke priče. U periodu od 16 do 22 sata u prostorijama Kluba mladih Split imat ćeš priliku napisati kratku priču. A tema? Neka bude iznenađenje.

Tvrđava kulture Šibenik u suradnji s projektom Collage 18. srpnja priprema jedan od najatraktivnijih koncerata ljetne sezone u Hrvatskoj.

Po prvi put u povijesti, udio ljudi koji imaju pristup internetu premašit će udio onih koji ga nemaju

TEHNO SAVJETI
Količina vremena i posla potrebnog za podešavanje Windowsa 10 boli dvostuko kada cijelu stvar planirate preseliti na drugo računalo

BROJNE DOBROBITI
Svakako bi bilo dobro vježbu naučiti i raditi pod vodstvom kvalificiranih instruktora, kako bi se ispravno izvodila i samim time postigle maksimalne dobrobiti ove vježbe.

NAJVIŠE MINUTA NA EKRANU
Rijetke su serije popularnije od 'Igre prijestolja' kojoj sedma sezona počinje za manje od mjesec dana, pa nije naodmet saznati tko je od ogromne glumačke postave zapravo dobio najviše minuta na ekranu

Pet Shop Boys su najavili izlazak “Catalogue: 1985-2012”, seriju reizdanja svih svojih albuma objavljenih za Parlophone (Dancing Bear za Hrvatsku).

GLAZBENO LJETO
Velika brazilska zvijezda bossa nove prvi put u Dubrovniku

Jednostavan je za korištenje i pored brojnih nedostataka, mnogi korisnici ne znaju za mnogo zanimljivih mogućnosti koje nudi.

TRISEDMIN RASPORED NOĆNE VOŽNJE
Ljeto je još jednom u našem gradu!

Bila je to zaista jedna od nezaboravnih noći u centru Splita

LASTOVO - OTOK GLAZBE 2017.
Nakon dvije godine stanke u lastovsku se uvalu Mihajla ovoga ljeta vraća festival Lastovo - Otok Glazbe, među posjetiteljima znan i kao dalmatinski Woodstock

PERO FULLHOUSE PRESENTS...
Naša najdugovječnija živuća parti organizacija Omega Ritam ove godine slavi 20 godina postojanja i tom prilikom organizira 5 slavljeničkih partija, 4 ljetna  u Aurori i završni jesenski s izložbom flyera i plakata u novootvorenom splitskom klubu Zenta

NAJIŠČEKIVANIJI GLAZBENI FESTIVAL
Pan Pot, Rodhad i Sam Paganini pridružuju se listi headlinera na najišekivanijem ljetnom festivalu

Protagonisti sa videa iskušali su raznolike stvari, pa su tako kušali kečap od banane, pastu od riže, hrena, alp najviše ih je oduševio Podravkin ajvar.

Modna dizajnerica Jelena Bošnjak novom je kolekcijom najavila novu splitsku modnu bajku. Elegantne haljine, lepršavi ljetni dizajn inspiriran arhetipskim svijetom mitova i legendi, odlike su kolekcije koja se od sada može razgledati u novom splitskom showroom-u u ulici Ruđera Boškovića 13. Prvi posjetitelji razgledali su unikatne odjevne kombinacije kolekcije pod nazivom The Mystic.

Plaće variraju od 22 tisuće dolara (koliko primaju i hrvatski programeri) pa sve do impresivnih 90 tisuća dolara.

SVIJET U SEDAM DANA
Tvorac Asgardije, Rus Igor Ašurbejli, najavio je za jesen lansiranje mini-satelita kojim ta prva suverena država u svemiru dobiva svoj teritorij na radost pola milijuna Asgardijaca, među njima i 1019 Hrvata. Trener Manchester Uniteda Pep Guardiola traži referendum za odcjepljenje Katalonije. U Egiptu predložili zakon o spolnom sakaćenju žena jer muškarci pate od impotencije i ne mogu udovoljiti ženskoj pohoti. O zanimljivostima iz svijeta čitajte u tjednom pregledu Davorke Grenac

TRISEDMIN RASPORED NOĆNE VOŽNJE
Ljeto hvata zalet, a s njime i noćni program

16 NOVIH IZVOĐAČA NA IMPRESIVNOM LINEUPU PETOG IZDANJA FESTIVALA
Iako je informacija o prodaji posebnih rođendanskih ulaznica stigla prije samo tri dana, za sve fanove festivala ULTRA Europe stiže još jedna odlična vijest! Naime, danas je objavljeno novih 16 izvođača koji ovo ljeto stižu u Hrvatsku, a koji će, uz već najavljene glazbene zvijezde, svojim nastupima obilježiti peto izdanje festivala.