hren
 
U subotu je u klub house 'Kucerin & Bikers' u organizaciji MK Sjene iz Kaštela održano tradicionalno otvaranje moto sezone pod motom ‘Nigdi bez kacige’. Pred više stotina domaćih posjetitelja ali i gostiju iz moto klubova od Dubrovnika do Vodica, nastupili su grupe ‘The Aliens’ i ‘Nitro’ a posebnu pažnju privukla je i kaštelanska klapa koja je ovaj puta nastupila pod imenom ‘Rock Klapa’.  Zabavu koja je započela u 18 sati a završila negdje oko 1 iza ponoći nije mogla umanjiti ni nevera koja se sručila na Kaštela.

I ovaj put MK Sjene pokazao je kaštelanima i gostima da svojim radom utječe na edukaciju vozača motora ali i da se rock događanja mogu organizirati na miran i dostojanstven način, što će se ponovo vidjeti ovo ljeto kada se organizira 2. kaštelanski moto susret "2nd Shadow Days" na kojem ce nastupiti grupe Let 3, Atomsko Skloniste, Boogie Clowns iz Belgije, Small House Brown, Trag i Pas Maters.
Moto ovog susreta ponovo će biti “dodji u miru ili ostani kuci”, a najavljen je dolazak velikog broja gostiju iz gotovo cijele Europe.

Posjetite Sjene www.mk-sjene.hr

Joško Grgin

Ostatak slika pogledajte na stranicama MK-sjene.hr...


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • 2nd Shadows days (Gost)

  2nd Shadows days ce bit strasan, dođite svi :grin

  oko 15 godina prije
 • 2nd Shadow days (Gost)

  Pridruzujem se cestitkama. Bravo za MK Sjene, samo tako nastavite momci!!!

  oko 15 godina prije
 • ej (Gost)

  samo tako nastavite :p

  oko 15 godina prije
 • kris (Gost)

  samo tako

  oko 15 godina prije
 • (Gost)

  najbolji ste

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij