hren
 
U zagrebačkom lounge baru “Škola” sinoć su se u četiri zasebne sobe, s četiri različite glazbene pozadine pila odabrana vina, a sve to povodom predstavljanja prvog domaćeg vinskog lifestyle portala Podroom.net. Slučajnosti ili sasvim dobro odabran trenutak, taman pred Martinje, Podroom.net predstavio se svima onima koji vole uživati u dobroj kapljici, a pritom se i dobro zabaviti. U četiri tematske sobe sparkle room, red room, white room i sweet room, uzvanici su nakon kraćeg izlaganja voditelja večeri Mirka Fodora o osnovnim pojedinostima o portalu, uživali u domaćim i stranima vinima, kanapeu, mirisima promotivnih parfema i glazbi.

U svakoj sobi je uz odabrano vino ili vina bilo posluženo odgovarajuće jelo, a sve začinjeno odgovarajućim glazbenim i video backgroundom. Gužva je u svim sobama bila podjednaka, očito reflektirajući i podjednak interes za domaća i strana vina.

Sinoć nismo ništa novo naučili o vinima, no sada barem znamo gdje ići po savjet o tome što servirati uz juneći gulaš ili jastog. Umjesto da zovete tetke čiji su se roditelji bavili proizvodnjom vina, posjetite portal Podroom.net i doznajte iz prve ruke sve što vas zanima o vinu. I živili.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij