MJESEČINA, GLAZBA, MORE I PLES - MOONDANCE! Ovim motom organizatori predstavljaju novi festival elektroničke glazbe koji će svoje mjesto naći u srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo u Trogiru.

Moondance će osigurati da se i Trogir ucrta na festivalsku mapu Hrvatske, a zamišljen kao ekskluzivni događaj  ograničenog kapaciteta. Egzotična lokacija, fantastična audio vizualna produkcija i zanimljiva imena koja će nastupiti obećavaju fantastičan provod!

Moondance će se održati 2. kolovoza u srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo u Trogiru, a prvo ime koje najvaljujemo je Jeff Mills.

Jeff Mills je avangardni techno umjetnik iz Detroita. U Dalmaciji nije nastupao od 2006. godine, ali party s Jeff Millsom iz Aurore 2001. godine još i danas drži hrvatski rekord u klupskoj posjeti s više od 5000 posjetitelja.

Osim što je jedan od pionira techno pokreta i novog načina miksanja na 3 gramofona, Jeff Mills je u konačnici avangardni umjetnik koji stvara glazbu lišenu svakog kiča. Bilo da se radi o trakama za plesni podij ili filmskoj glazbi Mills je inspiracija generacijama glazbenika. Ovaj svestrani umjetnik osim uspješne DJ karijere surađivao je na mnogim umjetničkim instalacijama i festivalima. Također, jedan je od rijetkih koji je techno presvukao u aranžmane klasične glazbe.

Organizatori napominju da je Trogir uvijek imao vjernu elektro publiku te da će narednih godina postati poznat po jedinstvenom festivalu.

Nakon 30 godina na sceni Jeff Mills je traženiji nego ikada. Međutim, ne želi više podrediti cijeli život nastupima tako da pomno bira vrijeme i lokacije na kojima će nastupati, što ovaj dolazak čini još atraktivnijim.

Prodaja ulaznica

Ulaznice možete nabaviti preko preko sustava Entrio, dodana su i pretprodajna mjesta u Splitu i Trogiru, a od petka  možete ih kupiti i u Primoštenu , Vodicama te  Šibeniku u NIK-ovim agencijama. Sve ostale informacije potražite na službenoj festivalskoj stranici.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_7565)

    oceli bit nagradnih ulaznica??

    oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara