hren
 

ZABAVA, DJ, PLES
Druga sezona glazbe i plesa na Barbarincu, otoku ljubavi, u organizaciji Underground Controla, započinje ovog petka, 24. srpnja, nastupom poznatog amsterdamskog DJ-a i producenta Stevea Rachmada.

Za ovog glazbenika često kažu da je najzapadnija točka Europe prema Detroitu, jer je progresivni zvuk iz  80-ih i 90-ih godina prizvukom i atmosferom svojih izdanja, preko Atlantika doveo na europske plesne podije. Na glazbenoj sceni djeluje već tri desetljeća, a do sada je nastupao u stotinama klubova diljem svijeta.

Osim Rachmada ove će noći na Barbarincu nastupiti i mlada producentska zvijezda DJ Jock, kao i Lushi sa splitske etikete Acilectro te Miro iz Underground Controla.

Početak cijelog događanja je između 22 i 23 sata, a trajat će do subotnjeg jutra, kako su kazali organizatori, kada se sunce visoko digne na nebu.
Za sve, koji ovu vrelu noć žele provesti na Barbarincu bit će organiziran taksi brod sa Stinica, a Kaštelani će, kako je to bilo i lani, stići svojim brodicama. Ulaznica se može kupiti na maoni na ulazu na otočić, a cijena joj je ove godine 80 kuna.

Iz Underground Controla informirali su nas kako će ove godine biti održane još tri ovakve zabave, i to jedna u kolovozu i dvije u rujnu. U rujnu će na Barbarincu organizirati i posebnu ribarsku feštu, kako su kazali, velikih razmjera.
Koga će publika imati priliku ovog ljeta sve čuti na Barbarincu, još nije potvrđeno, no, kako kažu organizatori, bit će ugodnih iznenađenja, ali prvenstveno odlične glazbe i zabave.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara