hren
 

POLUFINALE
Nina Kraljić i prateći vokali – Andrej Babić, Danijela Večerinović, Martina Majerle i Lino Lacmanović Ćućić – održali su i drugu probu na kojoj su otkrili cjelokupni styling za koji je »kriv« talentirani kostrenski dizajner Juraj Zigman.

Zigman za sve prilike

Službena ceremonija otvaranja 61. Eurosonga održana je preksinoć, crvenim tepihom ispred EuroCluba prošli su predstavnici i šefovi delegacija svake od 42 zemlje koliko ih ove godine sudjeluje na Eurosongu. Nina Kraljić na crvenome tepihu pojavila se šesta po redu, u pratnji šefa hrvatske delegacije Željka Mesara. Kako je najavila u jednom od intervjua nakon prve probe prošloga ponedjeljka, ovom prigodom odjenula je još jednu Zigmanovu haljinu. Nakon druženja s medijima na crvenome tepihu, predstavnici zemalja sudionica i šefovi delegacija odvezeni su u stockholmsku Gradsku vijećnicu na ceremoniju otvaranja gdje ih je dočekala gradonačelnica Stockholma Karin Wanngård. Okupljene su zabavili neki od švedskih pobjednika na Eurosongu – Mans Zelmerlöw, Carola, Charlotte Perrelli, Loreen and Richard Herrey. Björn Ulvaeus iz legendarne grupe ABBA održao je kratak govor o značenju i utjecaju Eurosonga, a potom je izvršni nadzornik Eurosonga Jon Ola Sand službeno proglasio tjedan 61. Eurosonga otvorenim.

Spektakularna kreacija

Krajem prošlog tjedna Nina Kraljić i prateći vokali – Andrej Babić, Danijela Večerinović, Martina Majerle i Lino Lacmanović Ćućić – održali su i drugu probu na kojoj su otkrili cjelokupni styling koji je za njih osmislio, dizajnirao i izradio talentirani kostrenski dizajner Juraj Zigman.

– Prateći vokali odjenut će dugačke crne kapute s kapuljačom. Oni predstavljaju zlo, a Nina dobro, stoga ona i nosi bijelu haljinu, poručili su iz hrvatske delegacije.

Kako piše eurovision.tv, Ninina druga proba bila je impresivna, ne samo zbog njezina moćnoga vokala, već i zahvaljujući dvjema raskošnim haljinama.

– Moram priznati da haljina na ekranu izgleda nevjerojatno. Ona i jest dizajnirana u skladu s tekstom pjesme i želimo da kostim odražava taj prijelaz iz mraka u svjetlost, objasnila je Nina i dodala da joj je čast nositi takvu haljinu.

Izvor: Novi List


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_2838)

  oni.. koji..jos gledaju ova preseravanja i netalentirane nacinalne izvodjace trebaju dobiti cistu peticu iz pismenosti..i domoljublja..;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3127)

  Domoljublja svakako!!! ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7214)

  Zezli su se napisat. Nina Kraljica.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara