hren
 

U ORGANIZACIJI UNDERGROUND CONTROLA - PETAK 1.SRPNJA
Treća sezona partyja na Barbarincu – otoku ljubavi, u organizaciji splitskog kolektiva Underground Control, starta ovog petka, 1. srpnja, nastupom Rolanda Roche, poznatijeg kao Aztec Mystic te zvijezde zagrebačke scene Tea Haroude i Mira iz Underground Controla.

- Ponukani odličnim reakcijama domaćih i inozemnih posjetitelja ekipa iz UC-a za ovo ljeto priprema nekoliko plesnih zabava sa pomno odabranim izvođačima i prokušano dobrim sound -sistemom. Tako smo za otvaranje sezone u petak publici odlučili predstaviti Rolanda Rochu, techno-puristima poznatijeg kao Aztec Mystic. Ovaj umjetnik rođen u Detroitu spada u treću generaciju techno izvođača proizašlih iz grada koji je svijetu glazbe podario između ostalih i prerano preminule velikane Michaela Jacksona i Princea.
Rolando među poznavateljima techno glazbe uživa status poluboga, što zbog planetarno poznatih izdanja, što zbog besprijekornog osjećaja za publiku i miks. Potonje mu i današnjih dana omogućava redovita gostovanja u hramovima elektronike poput Berghaina i Fabrica, iako namjerno izbjegava danas jako aktualnu ulogu superstar DJa. Rolando ističe kako u konačnici ljude na ples ne tjeraju ni statusi na društvenim mrežama ni mrka lica sa fotografija iz press-packova, već jedino i isključivo glazba. Glazbenu potporu ovom enciklopedijskom umjetniku pružiti će trenutno najsjajnija zvijezda zagrebačke scene Teo Harouda, a zabavu će, kako i priliči, kraju privesti Miro iz Underground Controla - najavili su organizatori.

Početak ove zabave bit će u 23 sata, cijena ulaznice je 100 kuna, a uključuje povratno putovanje brodom sa splitskih Stinica, odnosno pristaništa Plovputa.
Organizatori za zainteresirane spremaju i warm-up te after na party brodu St. Damian koji kreće sa splitske rive u 23 sata, a u cijenu od 130 kuna uključuje i ulaznicu za Barbarinac. Organizatori napominju da se s predočenom kartom koncerta grupe Prodigy ostvaruje 40 posto popusta na cijenu ulaznice za party na otoku.

Osim samog otvaranja ovog petka, Underground Control najavljuje još dobrih događanja tijekom ljeta.
Tako će 23. srpnja na Otok Ljubavi stići berlinska glazbena institucija  DJ Ian Pooley, a u ovoj trećoj sezoni organizatori započinju novu tradiciju dnevno - noćnog plesa na ovom otočiću, pa će na prvom „Sunset To Sunrise“ partyju 6. kolovoza gostovati tvrda jezgra underground housea, Kevin Yost, Asad Rizvi te Fred Everything.
Krajem kolovoza svoju će live premijeru dočekati američki instrumentalist Lonely Boy sa kalifornijske etikete Culprit, a ako  vremenske prilike dozvole zatvaranje sezone najavljeno je za početak rujna uz posebno zanimljive izvođače.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • Breket (Gost_3244)

  40% popusta, a događaj isti dan???

  "Organizatori napominju da se s predočenom kartom koncerta grupe Prodigy ostvaruje 40 posto popusta na cijenu ulaznice za party na otoku."

  oko 2 godina prije
 • nije nega* (Gost_7139)

  Fanta ST i kus :)

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara