USPJEŠNO ODRAĐENE JOŠ JEDNE ROCK VEČERI
Dead Bubble Thing, bend kojega čine četvorica Splićana sinoć je na portu u Kaštel Lukšiću otvorio drugu večer KRV- i. Repertoar kojega čini i ponešto laganijih pjesama bio je najbolji izbor za zagrijavanje, koje nas je dovelo i do drugoga benda Orka, osnovanog 2015 godine u Kaštelima. Kako su nam momci rekli, nakon gajbe piva osvanula je ideja da bi mogli napraviti bend koji karakterizira žešći metal zvuk i žestoki vokalni izričaj frontmena.

Za razliku od intimne atmosfere u petak ova električna večer okupila je više publike, a izuzetno energičan rock nastup sinoć je prikazao i tročlani alternative rock bend iz Čakovca, Media Stres.

Sillycons iz Rijeke djeluje od 2013. godine a već su pokupili nagrade na Rovinj Music Festivalu, te su aktualni pobjednici Ri Rocka. Ovo im je tek druga svirka u Damaciji ali publika nije imala problema da se uključi u njihov alternativni hard rock nastup.

Obe večeri kao da su bile uvertira u nastup Sinjskog punk-blues benda MORT kojeg je publika počastila jednoglasnim pjevanjem najpoznatijih stihova. Uz pretrpan raspored uspjeli su naći vremena i za Krv na kojem su nastupili 2014 godine. Energični nastup i prepoznatljivi stihovi pjesama Meni se skače, Tango, Volim i mnoge druge privele su kraju još jedne Kaštelanske Rock Večeri. Poklonici KRV-i mogli su kupiti majice po simboličnim cijenama, kojima potpomažu rad udruge, a mogu ih podsjećati na ljeto, dobru mjuzu i zabavu uz društvance na plaži.

Foto: Ivan Ojdanić


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_7124)

    Bravo Nina!

    oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara