SPLIT CRAFT BEER & HOMEBREW FESTIVAL
Hmeljevo 2016 - Split Craft beer & Homebrew festival, naziv je fešte od piva koja se i ove godine održava u Spiltu. Više od 30 vrsta domaćeg piva tako će se ove godine predstaviti na prostoru ljetnog kina na Bačvicama, a uz pivo uvijek ide dobra hrana i još bolja glazba za koju je ove godine zadužena grupa Belfast Food.

Od 19 sati, 20. kolovoza, vrata ljetnog kina na Bačvicama biti će otvorena svim posjetiteljima koji će moći uživati u jedinstvenom eventu u našoj regiji jer plativši ulaznicu od 100 kn svi zainteresirani mogu probati čuda iz malih hrvatskih pivovara i to u neograničenim količinama, a u cijenu ulaznice ulazi i garantirana veselica uz Belfast Food. Tako se udruga Hmelj i ove godine potrudila ovaj svojevrsni festival piva podignuti za još jednu ljestvicu više i organizirati događanje koje očito ima sve veći broj poklonika iz godine u godinu.

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri u kojoj vas besplatno vodimo na Hmeljevo, potrebno je samo poslati mail sa vašim imenom i prezimenom te ključnom riječi HMELJEVO na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i već ovog petka na našim stranicama objavit ćemo imena sretnih dobitnika. Ovaj put ulaznice će dobiti troje najsretnijih koji će se zajedno s nama družiti i guštati u degustaciji piva iz "domaće radinosti".

Ulaznice na ovo jedinstveno događanje možete kupiti putem web stranice Udruge http://hmeljevo.hmelj.hr te u kaštelanskom pubu Red Lion. Sve informacije objavljuju se na Facebook stranici Split Craft & Homebrew festival - Hmeljevo 2016.

Medijski pokrovitelj je Portal grada Kaštela.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_5162)

  u jednom redu "besplatna konzumacija pive" u drugom "upad 100kn" ... odes u prvi kafic popijes pive za 100kn i opet ti dobo bude ;););)

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3466)

  Ako iznajmite prostitku, dobijete besplatno korištenje "strateških pozicija"

  oko 1 godine prije
 • Nikoleta (Gost_3190)

  Jedva cekam objavu

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara