hren
 

OVE SUBOTE
Treća uspješna sezona plesnih zabava na otoku ljubavi, Barbarincu, polako se bliži kraju. Nakon prošlotjednog party-ja na kojem su Miro i Luka Labura iz Underground Controla do ranog jutra u plesnom ritmu držali prepun podij Barbarinca, svoju će šansu pred veselom splitskom publikom, ove subote, 27. kolovoza. dobiti Joshua Heath aka Lonely Boy iz Los Angelesa. 

Prvom stranom live-izvođaču u programu Island Of Love  ovo je premijera u Hrvatskoj gdje stiže nakon nastupa u New Yorku, Miamiju i Mallorci. Inače školovani basist, još kroz studentske dane zaljubio se u plesnu glazbu te se nakon što je zaslužio Masters degree iz jazz-a, fokusirao na elektronsku glazbu. Kako je zapadna obala Amerike tradicionalno orijentirana na house, njegov su talent ubrzo prepoznale moćne kalifornijske etikete Culprit i Salted Music, kroz čija je izdanja stekao renome na svjetskoj underground-pozornici. Moderno doba interneta omogućilo mu je da uz nastupe diljem Amerike svoju glazbu promovira na globalnoj sceni, pa je brzo za uho zapeo britanskom Futureboogie Recordsu koji već godinama stoji iza nekoliko hit-festivala kao što su Garden i Electric Elephant u Tisnom.  Ove je godine dobio čast postati dio Desert Heartsa, etikete i festivala kojeg nazivaju „house & techno Burning Man“, a studijski rad uskoro će materijalizirati kroz nova izdanja na utjecajnoj francuskoj etiketi Kitsune. Na svojim veselim i ekstrovertnim nastupima Lonely Boy uz DJ-ing kombinira sintisajzere i bas-gitaru, te je za svoj prvi posjet rasplesanom otočiću najavio neke od skladbi koje još nisu ugledale svjetlost dana.

Uz poznatog Amerikanca treću će sezonu plesa na Barbarincu nastupom zatvoriti i Antonijo Milina, priznati multi-instrumentalist te bivši član nekolicine splitskih bendova, koji će izvedbom na dvama sintisajzerima podržati Mira u tradicionalnoj ceremoniji zatvaranja plesnog ljeta na Otoku ljubavi.

U cijenu ulaznice od 100 kuna uključen je povratni prijevoz posjetiteljima brodovima koji će od 23 sata pa sve do kraja zabave voziti sa pristaništa na Stinicama. 


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • 007 & 13* (Gost_7134)

  :) otoče naš otoče :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7134)

  o"Toče NAš o"Toče

  oko 2 godina prije
 • % (Gost_7134)

  7134 & 7134

  oko 2 godina prije
 • 13 & 007* (Gost_8870)

  :) o"Toče NAš o"Toče :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8870)

  :) o"Toče NAš o"Toče :)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8870)

  7134 & 8870

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara