hren
 

PRVI NA SVIJETU
U live prijenosu moći će uživati i fanovi iz Hrvatske, Makedonije i Albanije. ‘The Getaway’ RHCP-a trenutno u Hrvatskoj slovi za najprodavaniji strani album.

Nešto što nije napravljeno nikada do sada: Deutsche Telekom će u utorak 6. rujna prvi na svijetu predstaviti live koncert u 360 stupnjeva. Koncert će se održati dvorani Kraftwerk Berlin, a u centru zbivanja naći će se svjetske superzvijezde Red Hot Chili Peppers i najnovija tehnička inovacija. Koncert će se održati u sklopu Telekom Street Gigsa, a zahvaljujući HD live streamu u 360 stupnjeva moći će uživati i fanovi iz Hrvatske, Makedonije i Albanije. (Live streaming bit će dostupan na stranicama Hrvatskog Telekoma u utorak 6.9. u 20 sati).

Glazbeni spektakl će putem Hrvatskog, Albanskog i Makedonskog Telekoma biti dostupan svima koji imaju smartphone, karton i Samsung Gear VR. Ovo realno digitalno iskustvo obožavateljima pruža mogućnost da postanu interaktivni režiseri te da samostalno odluče žele li gledati koncert globalnih superzvijezda direktno iz prvog reda, plesati s ovom slavnom četvorkom na pozornici ili pratiti reakcije obožavatelja.

Koncert od kuće

Sudjelovati u ovom live iskustvu vrlo je jednostavno: pomicanjem smartphonea i tableta ili povlačenjem i ispuštanjem miša na računalu, možete pogledati u svaki kutak prostora, a da bi se postigao puni učinak 360° live streama, trebat će vam pametni telefon, YouTube aplikacija i oprema za virtualnu stvarnost, poput kartona ili Samsung Gear VR. Uz ovu kombinaciju, možete doživjeti koncert od kuće ili u pokretu, kao da ste zapravo tamo, a sve uz pomoć osam profesionalnih kamera 360 stupnjeva postavljenih na lokaciji, a koje mogu emitirati na različitim pozicijama.

Kao jedni od najuspješnijih bendova u povijesti rocka, Red Hot Chili Peppers do sada su prodali nevjerojatnih 60 milijuna albuma. Njihove pjesme 'Californication', 'Give it Away' i 'Under the Bridge' smatraju se jednim od najvećih hitova ikad.

Peppersi traju preko tri desetljeća i konstantna su inspiracija fanovima diljem svijeta, a njihov posljednji studijski album 'The Getaway' kojeg je producirao Danger Mouse zasjeo je na čelnim pozicijama najprodavanijih albuma u svijetu.

‘The Getaway’ koji se nalazi u prodaji u Dancing Bear shopovima (Zagreb, Split i Osijek) trenutno i u Hrvatskoj slovi za najprodavaniji strani album.

S albuma su do sad skinuta dva singla, najavni 'Dark Necessities' i nedavno lansiran, i trenutno aktualan 'Go Robot'.

Izvor : Jutarnji.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij