hren
 


Sopranistica je sucima pripremila vlastitu obradu Mozartove opere 'Čarobna frula' i pjesme Whitney Houston. Simon Cowell nije izgledao impresionirano, ali se plasirala u 'Bootcamp'.

Antonia Mirat (32) pojavila se u britanskoj inačici showa 'X Factor' i iznenadila žiri. Hrvatica je sucima pripremila vlastitu obradu pjesme 'Queen Of The Night' pjevačice Whitney Houston u koju je ukomponirala Mozartovu 'Magičnu frulu'.

Član žirija popularnog showa Simon Cowell (56), nije bio pretjerano oduševljen, ali sopranistica iz Trogira uspjela se plasirati u 'Bootcamp'.

No Antoniju će britanska publika čini se, zapamtiti po njenom modnom odabiru koji je već sad postao potpuni hit na društvenim mrežama. Korisnici su je usporedili s Belom iz animiranog filma 'Ljepotica i zvijer'. Dugu haljinu koja izgleda kao vjenčanica komentirali su i suci.

Mirat živi u Beču, u kojem je još 2005. godine dobila stipendiju za glazbeni seminar, na kojem je dobila posebno priznanje od profesora za izvedbu Mozartovih djela. Surađivala je s mnogim poznatim licima, a kad je imala 17 osvojila je posebnu nagradu za Mozartovu interpretaciju na Međunarodnom natjecanju 'Rolando Nicolosi' u Tarantu.

Za Slobodnu Dalmaciju izjavila je kako se okušala kao gostujuća profesorica na Akademiji u Dubaiju, no tamo joj se nije pretjerano svidjelo. Priznala je kako se najbolje osjeća kod kuće u Beču.

Izvor : 24sata


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij