hren
 

NAJVEĆI PINK FLOYD TRIBUTE BAND PONOVO U SPLITU
Brit Floyd po treći put dolazi u Hrvatsku. Najbolja tribute grupa Pink Floyda nastupit će 10. studenoga u splitskoj Spaladium Areni, a dan poslije, 11. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom domu. Koncert se održava u sklopu turneje Space and Time Continuum, koji je svojevrsni nastavak prošlogodišnje Space and Time s održanih 146 koncerata.

Čak i ako ste skeptični prema tribute grupama, Brit Floyd vas neće razočarati. Iako nije lako skinuti kompleksnost kojom se Pink Floyd isticao u glazbenom i vizualnom smislu, ovoj britanskoj tribute grupi to polazi za rukom.
Sve obožavatelje kultnog Pink Floyda očekuju manje poznate stvari, kao i one najpoznatije s albuma The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall i The Division Bell.

Ulaznice se mogu kupiti na Eventim prodajnim mjestima i online. U Splitu će prvih 250 kupaca moći svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 130 kuna za parter i 160 kuna za tribine, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 150 kuna za parter, 180 kuna za tribine te na dan koncerta 170 kn za parter i 190 kn za tribine.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_5159)

    Ne slaže vam se nešto naslov sa tekstom.

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij