U ovotjednom izdanju književnog programa Bookvica, koje će se održati u četvrtak, 27. listopada 2016., s početkom u 20:30 sati u splitskom klubu Quasimodo (Gundulićeva 26a/II) družit ćemo se sa splitskim autorom – novinarom, scenaristom, romanopiscem, književnim kritičarom, ukratko, kako sam kaže: piscem opće prakse – IVICOM IVANIŠEVIĆEM, koji će tom prilikom premijerno predstaviti svoj novi roman „Primavera“ (Hena.com, 2016.).

Priča je to u čijem su središtu trojica braće, a zbiva se u Splitu o blagdanu Svetoga Duje 1939. godine. Ivanišević u njoj majstorski stavlja na pozornicu uvjerljive, životne likove i upravlja napetim zapletom u kojem ima i crkve i vojske, i inspektora i revolucionara, i ljubavi i preljuba, i bombi i procesija, i brižnih majki i požrtvovne braće, i još mnogo toga. Priča je to puna duhovitosti i topline, a nimalo patetična ni šablonizirana, koja je u ovom kratkom razdoblju od objavljivanja već osvojila čitatelje i kritiku, a zasigurno će osvojiti i bookvičku publiku.

Voditeljica Bookvice je Patricija Vodopija, a u nastavku večeri slušat će se glazba po izboru gostujućeg autora, a najsretniji ili najsretnija iz publike dobit će roman „Primavera“ na dar.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara