Za one koji se često pitaju 'njuška' li im netko po Facebook profilu već odavno postoji jednostavno rješenje za dolazak do odgovora.

Sumnjate da Facebook ''dijelite'' s još nekim? Da imate problem s hakerom koji iz nekog razloga može pristupiti vašem profilu? U samo dva jednostavna koraka možete saznati odgovor.

Dakle, sve što trebate uraditi jest otvoriti opciju Security, a potom Where You're Logged In (ili managed active sessions) i tako ćete vidjeti s kojih IP adresa ste trenutno logirani na Facebook.

Ukoliko ste, primjera radi, boravili u Splitu ili nekom drugom gradu i na ovom popisu vidite baš taj grad, onda ste vjerojatno sigurni – možda se sami prijavili na Facebook koristeći lokalni wireless.

Ukoliko, pak, na listi postoji neki grad u kojem definitivno niste bili u navedenom terminu, onda vam je najbolja opcija promjene pristupnih podataka. Novi password riješit će problem, ali i pozvati na oprez prilikom narednog logiranja daleko od kuće. Oprez, u svakom slučaju.

Izvor : N1info


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost_4112)

  Nemam Facebook i nikad ga neću ni imat - problem riješen.
  Oni kojima trebaju podaci o meni nek se potrude (recimo pitaju me).

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3648)

  Poprilicno glup clanak, mislim da ce se i ostatak citateljstva slozit. Vjerovatnost da ce moj ili neciji fb account hackirat netko iz Tokia su skoro pa ravne nuli, znaci ... nema sanse da pronadjem tokijsku IP adresu prilikom ove pretrage. Vise je za virovat da ce mi profil pokusat "hackirat" neko iz obitelji ili iz kruga prijatelja (uopce ne mislim da bi imali zle namjere) i vidi cuda, IP adrese ce bit slicne ako ne cak i iste kao i one sa kojih sam ja pristupao fejsu.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara