Croatian English French German Italian Spanish

 

U velikoj bi mjeri ova godina mogla biti godina povratka kultne TV serije „Twin Peaks“ na TV ekrane.

Naime, za siječanj je najavljeno obogaćeno reizdanje čuvenog soundtracka te serije. Dvadeset i pet godina nakon originala koji je proslavio glazbu Angela Badalementija i sneni glas pjevačice Julee Cruise, ponovo ćemo moći čuti odličnu glszbu iz te sjajne serije.

Kako je javnost obavijestila TV kuća Showtime do sada je snimljeno devet epizoda nastavka serijala, a sprema se i druga sezona! Bitnijih pojedinosti o tome kad ćemo moći vidjeti prvu sezonu još nema, ali je izvjesno da će to biti još u tijeku ove godine, najvjerojatnije početkom jeseni.

Također, poznato je da će u novoj seriji glumiti niz danas vrlo poznatih glumaca –  Naomi Watts, Tom Sizemore, Laura Dern, Amanda Seyfried, Jennifer Jason Leigh, Robert Knepper i Balthazar Getty – a uz njih tu će biti i dio originalne postave, točnije Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn i Sheryl Lee.

Izvor: RIF MagazinKomentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_1301
a štaćeš kada je tako na repertoaru meni ionako nije potreban
Gost_8580
Nijedna ustanova kojoj je vlasnik grad ne plaća najam kao ni mnoge udruge i slični.A što se tiče ove teme što se odjednom uhvatili di s...
Gost_7167
1740 a sta je to lose napisa 7202 Sad ovoga zriba jos i zalit
Gost_2161
bice jako tesko ostat u ligi,puno je igraca otislo,a i mic je otisa,a domazet i barac se vratili u primorac,neznan sto se to dogada,mil...