hren
 

Exit festival i Studentski kulturni centar Novi Sad i ove godine pokreću natječaj za mlade glazbenike kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od pozornica na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. srpnja.

Proteklih godina na ovaj natječaj prijavljivalo se ukupno preko 6.000 izvođača, a samo prošle godine od nevjerojatnih 1083 prijavljenih izvođača iz 28 zemalja, izabrano je 34 benda i 10 DJ-a. Od toga, tri sastava nastupila su na Fusionu, ukupno sedam na Explosive pozornici, dok je Future Shock pozornica ugostila ukupno 24 izvođača iz Srbije, Grčke, Kanade, Rumunjske, Hrvatske, BiH, Makedonije, kao i s Cipra.

Ove godine Exit otvara svoja vrata za najbolje sastave i umjetnike iz cijelog svijeta, koji će nastupiti na pozornicama širom Tvrđave, od kojih najveći broj dolazi na Future Shock Stage, posvećenu upravo glazbenim nadama, a nekima će biti pružena prilika da nastupe i na pozornicama kao što su Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, Urban Bug i Gaia eXperiment Trance Stage. Bendovi, DJ-i i kantautori mogu se prijaviti putem aplikacije na stranici www.exitmusic.rs, a natječaj će trajati do subote, 25. ožujka, kada je posljednji dan za popunjavanje prijave.

Neophodno je da svi zainteresirani otvore profil i postave najmanje dvije svoje pjesme ili DJ miksa putem streaming servisa SoundCloud te da ih uz prateću biografiju, fotografije i naznačen glazbeni žanr uvrste u svoju prijavu na stranici www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na ovom stranici, dovoljno je da na svojoj osobnoj stranici kliknu na prijavu za 2017. godinu.

Selektorski tim čine glazbena novinarka RTS-a i autorica emisije »Bunt« Branka Glavonjić, voditelj i urednik emisije »Tri boje zvuka« Bojan Perić, glazbeni urednik MTV Adria i osnivač izdavačke kuće Lampshade Media Nikola Jovanović, suosnivač Koncerta godine i glazbeni urednik Radija Novi Sad, Obrad Boba Škrbić, radijski voditelji Dušan Majkić, Daško Milinović i Alma Kovčić, programski urednik Studentskog kulturnog centra Novi Sad, Igor Zgro Todorović. Među članovima žirija naći će se i glavni urednik Nocturne magazina, Marko Ristić, dok će svoj glas za najbolje dati i predstavnik programske produkcije Exit Festivala, Milan Rakić i stage menadžeri pozornica No Sleep Novi Sad, Sagor Mešković, Urban Bug, Dušan Kuzmanov, Radio As FM, Marko Jovanović i Gaia eXperiment Trance Stage. Također će i publika imati priliku dati svoj glas, jer će oni s najviše lajkova i podrške na Facebooku, Twitteru i SoundCloudu, imati i veće šanse da nastupe na Exitu.

Izvor : Rif Magazin


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij