hren
 

Do sada su održani Castinzi u Sinju, Imotskom te u Trogiru, a ukoliko zbog obaveza niste stigli u svoj grad, organizatori pozivaju da dođete na casting u Splitu ili Makarskoj ovaj vikend

Organizator izbora Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske Split Event d.o.o. pozvao je sve djevojke od 18-24 godine, minimalne visine 170 cm, da se prijave i dođu ovaj vikend na casting u Split ili Makarsku.

– Možda vam upravo titula Miss Splitsko-dalmatinske županije bude nova prekretnica u životu, pokažite da ste lijepe i talentirane. Osim buduće karijere, moguće je osvojiti i izuzetno vrijedne nagrade kako na županijskom, tako i na nacionalnom izboru.
Za prijavu potrebno je popuniti prijavnicu na službenoj web stranici izbora www.miss.hr i pojaviti se na castingu. Dođite u odjeći koja ističe figuru i ženstvenost i cipelama na višu petu. – poručuju organizatori.

Izbor za Miss Svijeta od prošle godine prednost daje djevojkama talentiranim za ples i pjevanje te se posebna pažnja posvećuje dodatnom usavršavanju finalistica. Zbog toga organizator kreće sa temeljitim priremama te vrši castinge i po ostalim gradovima po županiji. Već prošle godine aktualna Miss Hrvatske 2016 Andrea Zacchigna iz istarskog Novigrada ušla je u top 10 talenata svojim pjevanjem.

Od ove godine, licencirani organizator izbora Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss
Hrvatske / Miss World je tvrtka Split Event d.o.o. poznata i po uspješnoj organizaciji Splitskog karnevala i brojnih plesnih događanja po Dalmaciji, a odabran je upravo zato da izboru vrati stari sjaj te uz Centar plesa Split na najbolji mogući način pripremi predstavnicu Dalmacije da osim ljepote pokaže i svoj talent.

Nakon castinga održati će se finalni županijski izbor u utorak 16.svibnja u 20 sati u Splitu u Hotelu Atrium i Casinu Platinum za 12 finalistica, a u rujnu će se održati nacionalni izbor za Miss Hrvatske te naravno finalni izbor Miss World.

Do sada su održani Castinzi u Sinju, Imotskom te u Trogiru, a ukoliko zbog obaveza niste stigli u svoj grad, organizatori pozivaju da dođete na casting u Splitu ili Makarskoj ovaj vikend prema rasporedu:

6.svibnja u 11h SPLIT, Gladiator Club, Žnjan
7.svibnja u 15h MAKARSKA, Hotel PARK

Finale Miss Splitsko-dalmatinske županije će biti 16.svibnja u 20h u prostorima Hotela Atrium i Casina Platinum u Splitu.

Točan raspored svih castinga i sve dodatne informacije pratite na službenoj Facebook stranici organizatora Split event d.o.o.

Izvor : Dalmacija Danas


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij