hren
 

BRAVO!
Jacques Houdek ušao je u finale Eurosonga nakon sjajne izvedbe u polufinalnoj večeri u Ukrajini.

Jacques Houdek u Kijevu je izborio finale Eurosonga! Nastupio je 11. po redu, a izvedbom je zaista oduševio! Sjajne 'dvije osobe' Jacquesa Houdeka očito su se svidjele Europi!

Evo kako je tekla večer:

Program su otvorili ukrajinski umjetnici koji su izveli najveće eurovizijske hitove u ukrajinsko etno aranžmanu.

18 natjecatelja borilo se se za ulazak u finale najprestižnijeg natjecanja. Hrvatski predstavnik Jacques Houdek nastupio je 11. po redu.

Drugu večer Eurosonga otvorila je srbijanska predstavnica Tijana Bogićević s pjesmom "In Too Deep".

Nathan Trent iz Austrije s pjesmom "Running On Air" nastupio je drugi po redu, dok je treća Jana Bučerska iz Makedonije. Izvela je pjesmu "Dance Alone".

Uslijedili su predstavnici Malte i Rumunjske, a atraktivan je bio nastup i predstavnica Nizozemske - ženske grupe OG3NE. Oduševio je publiku i predstavnik Mađarske, emotivni Joci Pápai. Veliki pljesak dobila je i Anja Nissen iz Danske. Sjajan je bio i predstavnik Danske.

Duo iz San Marina ugrijao je publiku pred nastup našeg Jacquesa Houdeka. Houdek je bio izvrstan, impresivnom izvedbom zaista je oduševio sve! Svaka čast, tako se bori za finale!

Nakon njega, na pozornicu je stigla Norveška, a nakon Jowsta, stigla je predstavnica Švicarske - Timebell, odjevena u specifičnu žutu haljinu, možda i najupečljativiju na natjecanju.

Predstavnici Bjelorusije nastupili su u odjeveni u bijelo, a publici su prenijeli svoju veselu energiju.
Uslijedili su predstavnici Bugarske i Litve.

Dio s nastupima završio je nastupima predstavnika Estonije te Izraela.

Izvor: Dnevnik.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij