ZAPOČEO GLAZBENI FESTIVAL - LABYRINTH OPEN
Labyrinth Open festivalotvorio je danas svoja vrata mnogobrojnim partijanerima, koji su iz svih kutaka svijeta pohrlili u Omiš kako bi doživjeli nezaboravnu četverodnevnu ljetnu avanturu ispunjenu morem, suncem i sjajnom elektronskom muzikom.

Labyrinth Open najnoviji je festival na našoj obali, a  iza njega stoji provjerena nizozemsko-belgijska ekipa iz Labyrinth Promotions, s više od deset godina rada s nekim od najboljih imena svijeta elektroničke glazbe. Za svoj prvi  open air festival u sunčanoj Hrvatskoj dovode velikane svjetske scene poput Sam Paganinija, Dubfire, Pan Pot, Rodhad, Boris Brejcha, Stephan Bodzin, Ten Walls, itd. Svi oni izmijent će se u iduća 4 dana na nekoliko stage-ova te svojim zaraznim ritmovima i energijom rasplesati nekoliko tisuća posjetitelja. Jedinstvenost ovog festivala svakako je prekrasna pješčana plaža, na kojoj će se svaki dan vježbati vinaysa joga, a tu se također nalazi i beach stage, posebno osmišljen za ples pod vedrim nebom i zvijezdama, after partyje i najljepše izlaske sunca. Zanimljiva muzička konferencija, na kojoj će sudjelovati prominentni producenti i DJ-evi, kao i iskusni govornici iz svijeta glazbe, panel diskusije te radionice s aktualnim temama iz svijeta tehnologije i muzičke industrije obogatit će fantastičan program ovog boutique debitantskog festivala.

Ekskluzivni pre-party, koji se sinoć održao uoči današnjeg službenog otvaranja festivala, poslužio je kao izvrsna uvertira, a sudeći prema nezaboravnoj atmosferi, Labyrinth će nesumnjivo postati jedan od najpopularnijih ljetnih festivala na obali. Topli pijesak pod nogama, hladno piće u ruci i vrhunska glazba odličan su poziv svima željnima dobre zabave. Još uvijek nije kasno da i vi postanete dijelom ovog uzbudljivog novog festivala. Festival traje do 11. srpnja, a ulaznice vas čekaju na Entriu: https://www.entrio.hr/event/labyrinth-open-croatia-2017-4082, kao i na službenoj stranici festivala: http://www.labyrinthopen.com/.


KOMENTARI: