Ivana Kovač (39) i njezin dugogodišnji dečko Elvir Hasanhodžić (32) postali su roditelji. Pjevačica je rodila djevojčicu jučer oko 18 sati prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici.

- Još uvijek ne vjerujem da ću postati majka koliko god sam se trudila zamisliti taj scenarij. No jedno je glava, a drugo kad ugledaš vlastito dijete tako da mi se to još sve doima nestvarno - rekla je nedavno Ivana. Pjevačica se tada pohvalila kako je njezin otac, legendarni pjevač Mišo Kovač (76) jako uzbuđen što će postati djed i dobiti unučicu.


Ponosan: Legendarni pjevač često je ispitivao kćer kada će mu roditi unuku 

- Presretni su i on i mama, kao i Elvirovi roditelji te naši prijatelji. Godinama su me propitkivali “Kad ćeš roditi”, a sad im odgovaram bez razmišljanja: “Evo me, sad ću” - šalila se pjevačica za vrijeme trudnoće. Ivanina majka i bivša Mišina supruga Anita Kovač (64), kako doznajemo, s prijateljima je slavila rođenje svoje prve unuke, dok je Ivana navodno prijateljima i bliskim suradnicima poslala fotografiju iz rodilišta te im se tako pohvalila da je postala majka. Mišina kći i inženjer radiologije prohodali su prije više od deset godina.

Glazbenica je Vodičanina Elvira upoznala dok je on radio u pizzeriji u Tribunju gdje je Ivana često boravila kod svoje majke.


Filmski početak veze: Ivana i Elvir upoznali su se u Tribunju, a prohodali su na Mišinom koncertu 

- Na njega sam gledala kao na “onog smišnog malog”, a zbližili smo se tek na Mišinom koncertu u primoštenskom klubu Aurora. Prohodali smo 1. rujna, na moj rođendan - ispričala je pjevačica. Budući zet, tvrdi Ivana, dopao se na prvi pogled legendarnom pjevaču pa je Mišo obećao paru zapjevati na vjenčanju čim ga zakažu.

- Tati uopće nije smetalo to što je Elvir sedam godina mlađi od mene, jer je vidio da me iskreno voli. Miši je bitno da je pored mene netko tko će me, kad skrenem s pravog puta, povući za rukav i vratiti u normalu, a Elvir je upravo takav - rekla je Mišina kćer.

Izvor: 24sata.hr


KOMENTARI: