Američka rock grupa Toto, jedan od najvećih i najcjenjenijih sastava u povijesti nastupit će u zagrebačkom Domu sportova u petak, 9. ožujka 2018. godine.

Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro i Joseph Williams kreću u veljači iduće godine na europsku turneju naziva “40 Trips Around The Sun Tour” kojom će obilježiti četiri desetljeća benda te u sklopu koje će održati svoj premijerni hrvatski nastup. U Domu sportova odsvirat će samostalan koncert, bez predgrupe, koji u više od 2 sata programa obuhvaća kompletnu karijeru benda, najviše upamćenu po megahitovima “Africa”, “Hold The Line” i “Rosanna”. Paralelno s turnejom Toto će objaviti i kompilaciju istovjetnog naziva “40 Trips Around The Sun” na kojoj će se naći remasterirani najvećih hitovi i nekoliko potpuno novih pjesama.

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 25. kolovoza, po cijeni od 200 kuna (do 19. studenog). Od 20. studenog do 8. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 230 kuna, a na sam dan koncerta 260 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Izvor: Muzika.hr


KOMENTARI: