SVJETSKA ZVIJEZDA
Stewart je dva puta uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame, među najprodavanijim je izvođačima svih vremena jer je tijekom pet desetljeća karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta

Sir Rod Stewart, jedan od najpopularnijih rock pjevača na svijetu, glas iza hitova kao što su »Sailing«, »The First Cut Is The Deepest«, »Rhythm Of My Heart« i »Maggie May«, nastupit će 2. veljače u zagrebačkoj Areni, najavio je oragnizator koncerta Star produkcija.

Stewart je dva puta uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame, među najprodavanijim je izvođačima svih vremena jer je tijekom pet desetljeća karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta.

Njegovi brojni uspjesi uključuju šest uzastopnih albuma koji su zasjeli na vrh ljestvica u Velikoj Britaniji, uključujući 62 hit singla i šest brojeva 1 na top listi.

U SAD je lansirao 16 singlova koji su ušli u prvih deset naslušanijih, a četiri među njima osvojila su prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice. Prošle je godine za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio titulu viteza.

Ovog kolovoza u suradnji s multi-platinastom grupom DNCE snimio je obradu jednog od svojih najizvođenijih plesnih hitova svih vremena »Da Ya Think I’m Sexy«, a njihova debitantska izvedba bila je glavni hit ovogodišnje MTV VMA dodjele nagrada.

Star produkcija najavljuje nezaboravno iskustvo za sve obožavatelje glazbene legende.

»Velika nam je čast zastupati svjetsku zvijezdu čije je ime već desetljećima jamstvo vrhunske glazbe i produkcije te, ponajprije, odlične zabave. Prvi zagrebački nastup Sir Roda Stewarta za nas je veliko uzbuđenje, ali i izazov, stoga nestrpljivo očekujemo veljaču sljedeće godine«, poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Izvor: Novilist.hr


KOMENTARI: