hren
 

NOVI MOBITEL
HMD Global predstavio je novi mobitel Nokia 3310 3G, čime je novo izdanje klasika mobilne telefonije, koje je izazvalo veliko zanimanje u javnosti, dobilo i 3G povezivost. Brend Mogu li Nokia mobiteli opet vladati svijetom?

Nokia 3310 3G kombinira privlačnost razgovora i pisanja poruka trenutnog modela s 3G povezivošću, kažu u HMD Globalu. Retro korisničko sučelje nudi prilagodljivo iskustvo, što znači da sada možete mijenjati boje i položaje ikona.

- Naša nova interpretacija telefona Nokia 3310 bila je kulturni i globalni fenomen. U svijetu u kojem dominiraju pametni telefoni, miks nostalgije i lijepog telefona koji traje i traje, zaokupio je ljudsku maštu. Naši obožavatelji diljem svijeta tražili su da da ovaj legendarni telefon podrži 3G. Fanovi su tražili, mi smo slušali i danas predstavljamo Nokiju 3310 3G - rekao je Juho Sarvikas, direktor proizvodnje u HMD Globalu.

Nokia 3310 3G dostupna je u četiri mat boje: žutoj, crvenoj, azurnoj i sivoj, a ima i novu srebrnu tipkovnicu s više razmaka između tipki. Uređaj pruža do 6,5 sati razgovora i do 27 dana vremena čekanja.

Nokia 3310 3G s predstavljanjem kreće sredinom listopada, a u maloprodaji će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 69 eura.

Izvor: Vecernji.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij