SLUŽBENO PRIOPĆENJE
Iz Aquarius Recordsa stiglo nam je priopćenje o otkazivanju Oliverovog koncerta u Spaladium Areni. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Legendarni 70-godišnji pjevač Oliver Dragojević prisiljen je zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio. Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti. Koncerti pod nazivom „OLIVERovih 70" uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u splitskoj Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja.

Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte - službeno je priopćenje iz Oliverovog tima. Upute za povrat novca za kupljene ulaznice: Povrat novca kupcima za kupljene ulaznice počet će od srijede, 13.12. Kupci povrat sredstava mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice, a ako su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr (http://www.eventim.hr/) , povrat će dobiti automatski na terećenu karticu te se nije potrebno javljati Eventimu.

Kupci koji su kupili ulaznice na blagajni Spaladium Arene u Splitu ili uplatom na Eventimov bankovni račun dobit će povrat novaca na svoj bankovni račun broj kojeg trebaju javiti e-mailom na zajedno sa naznakom broja narudžbe. Zbog velikog broja prodanih ulaznica cjelokopni povrat ulaznica može biti u nešto dužem periodu nego obično te molimo cijenjene kupce za razumijevanje.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI: