POZIV NA KREIRANJE NOVOG GODIŠNJEG PROGRAMA
Najaktivnija udruga za mlade u gradu pod Marjanom poziva sve mlade, a i sve one koji se tako osjećaju, da sudjeluju u kreiranju nove sezone programa Kluba mladih Split. Stvar je vrlo jednostavna, sudjelovanjem u kratkoj i anonimnoj anketi, svatko ima priliku da pokaže što ga zanima, a na temelju konačnih rezultata napraviti će se plan događanja za iduću godinu.

Sadržajima i aktivnostima koje će nuditi Klub mladih Split izravno će se djelovati na osnaživanje udruga mladih i za mlade. Voditelji udruga mladih i za mlade imat će mogućnost koristiti besplatne edukacije i radionice namijenjene upravo njima, s temama o pisanju projekata, računovodstvu neprofitnih organizacija, menadžmentu ljudskih resursa, odnosima s javnošću i sl.

Isto tako, Klub mladih Split poticat će suradnju, razmjenu ideja i iskustava, kao i rad na zajedničkim projektima između različitih udruga mladih i za mlade. Organizirat će se i predavanja, tribine i radionice različitog sadržaja namijenjene svim članovima udruga za mlade kako bi osnaživanje samih udruga bilo što kvalitetnije. Svojim programom Klub mladih Split će provoditi i niz drugih aktivnosti usmjerenih podizanju kvalitete života mladih.

Zato #BudiPromjena, rješi anketu OVDJE


KOMENTARI: