hren

Sudeći prema kodu koji je pronađen unutar Android aplikacije, Instagram sprema još jednu zanimljivu inovaciju.

Naime, nakon najnovije postavljenog ‘slidera za glasovanje’ koji još nije vidljiv svima, Instagramu je sada u planu dodati ‘glazbene stickere‘ storyjima koje objavljujete i koji su vidljivi ostalim korisnicima u naredna 24 sata. Kod tako prikazuje trenutno još uvijek neobjavljenu sekciju ‘Pretraži glazbu’ koja će se nalaziti uz samu lokaciju i ostale opcije unutar storyja.

 

 

 

 

Kroz glazbene stickere bit će moguće pretraživanje pjesama prigodnih za vaš story, zahvaljujući licenci s najvećim izdavačkim kućama koji je prethodno izvršio Facebook, koji je i sam relativno nedavno predstavio ‘Sound Collection’.

Svi detalji ove nove inovacije još nisu u potpunosti poznati, ali čini se da će pjesma koju odaberete i dodate kao glazbeni sticker, potom biti vidljiva u samim storyjima, odnosno sam dijelić te pjesme će svirati dok ljudi pregledavaju vaš story. Navodno će se moći pretraživati prema žanrovima, raspoloženju i samom trendingu.

Sve to će Instagram storyje učiniti puno zanimljivijima za gledati, a sama aplikacija će s novim stickerima tako apsolutno pobiti sam Snapchat, a moguće i pretvoriti ga u novi Myspace s kojim smo preko zajedničkih prijatelja svojevremeno otkrivali jako puno nove glazbe.

 

 

 

 

Instagram je također u procesu testiranja načina kako automatski detektirati pjesmu koju korisnici slušaju, nakon čega bi prikazali naziv izvođača i pjesme.

Odnedavno je u javnost izašla i informacija kako je putem Facebook i Instagram storyja omogućeno i dijeljenje sadržaja sa Soundclouda, Spotifyja i ostalih aplikacija, a uz korištenje i novih glazbenih stickera možemo samo zaključiti kako budućnost Instagrama nikada nije bila bolja.

Izvor: Muzika.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij