hren
 

ODMOR ZA OČI
Iz Microsofta su odlučili uslišiti želje svojih korisnika i na Outlook uvesti tamni način rada. Neki su privremenu verziju upoznali prošle godine za Halloween, a tvrtka će uskoro predstaviti i slušbenu verziju. Dugo su čekali kako bi bili sigurni da će izgledati savršeno

Microsoft planira uvesti tamni način rada na svoju uslugu e-pošte Outlook.com. Softverski div predstavio je privremeni tamni način za Halloween prošle godine, no posljednjih je nekoliko mjeseci radio na novom trajnom tamnom načinu za Outlook i sve se čini kako će uskoro biti dostupan, piše The Verge.

'Jedan od razloga zašto dolazi ovako kasno je naše inzistiranje na tome da isporučimo najbolji tamni način među svim usluga,a e-pošte. Uvjerit ćete se da je tako kada ga vidite, jamčim vam', napisao je član tima tvrtke Outlook.com na blogu. 'Pregled koji ste vidjeli prošle godine za Halloween bio je prototip na kojem je bilo potrebno napraviti još puno toga da bude spreman'.

Microsoft kaže da su redizajnirali boje 'više puta' a u konačnici su stvorili novu temu u programu Outlook.com s kojom su zadovoljni. Tamni način rada za Outlook.com je jedna od najpoželjnijih značajki na Microsoftovoj usluzi e-pošte, prema povratnim informacijama korisnika programa.

Microsoft je prvi put predstavio Outlook.com prije gotovo šest godina kao zamjenu za svoju staru uslugu Hotmail, a sada broji oko 400 milijuna aktivnih korisnika. U posljednje vrijeme usavršavaju svoju uslugu e-pošte s mnogim značajkama, a novi dizajn prvotno je pokrenut u ožujku.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI: