U svom 6. izdanju Moondance predstavlja najbogatiji line up do sada predstavljajući samo najbolje sastojke. Rødhåd- najbolji svjetski techno dj, KiNK- najbolji svjetski live act, K-Hand - prva dama Detroit techna samo su šlag na torti ovogodišnjeg programa.

Ulaznice se se odlično prodaju u svim krajevima svijeta tako da ćemo imati više nego šaroliku publiku željnu dobrog techna.

Na prvoj večeri  festivala, u četvrtak 9.8. od 21.00na pozornici kule Kamerlengo nastupiti će domaće snage Bebetto iz Pule, Jan Kinčl iz Zagreba, Juri Paik iz Splita, domaćin Tome R iz Trogira i Pero FullHouse, kao uvod u već najavaljene headlinere Eduardo De La Calle, Francesco Tristano live i KiNKlive.

Drugu večer podij će zagrijavatiAvoid iz Novog Sada, Filipa Xavi iz Beograda, Ivan Komlinović live iz Zagreba,  DJ Jock iz Splita, Edy C iz Šibenika i Skeptik, nakon kojih slijede headlineri Rødhåd, Radio Slave i Monoloc live.

Uvertiru u finalnu večer u suradnji s berlinskimTresorom a prije nastupa headlineraJonas Koppa, K-Hand, The Analogue Copsa live i Handmadea odraditi će talijanski dvojacSteve Murphy i DJ Octopus.

Regionalne dnevne ulaznice za domaće i posjetitelje ex Yu država iznose u pretprodaji:

Četvrtak 9.8  - 130 kn
Petak 10.8.    - 180 kn
Subota 11.8.- 130 kn

Grupne ulaznice dolaze u paketu 4 kupljene + 1 gratis i vrijede samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu.

Ulaznice potražite na Ticketshop.hr i svim njihovim poslovnicama.

Link na regionalne ulaznice: https://goo.gl/f4jBHD


KOMENTARI: