hren
 

U pripremi su 9. Kaštelanske Rock Večeri (KRV) koje će se održati 9. I 10. kolovoza 2019. Stoga je i otvoren službeni natječaj za prijavu bendova koji će potrajati do 16. Lipnja, poručuju organizatori.

Pod organizacijskom palicom Trokuta mladih Kaštela po 9. put održat će se glazbeni festival na kojem se mogu predstaviti autorski bendovi i solo izvođači, a pozornicu će dijeliti s nekim, za sada još uvijek neotkrivenim, velikim imenima naše glazbene scene.

Na prekrasnoj otvorenoj pozornici tik uz more do sada je nastupio veliki broj autora i bendova iz regije uz headlinere kao što su Mjesni Odbor, Kawasaki 3P, Elemental, Pero Defformero, LUCE, M.O.R.T. i drugi.

Možda je baš ove godine red i na tebi i/ili tvome bendu da zaprašite u vrućoj kaštelanskoj noći i proširite svoj krug slušatelja i obožavatelja. Znači, solo autori i bendovi, akustičari i svi oni koji sviraju rock, metal i ostale „glasne“ verzije rocka, pošaljite svoju prijavu i osigurajte si priliku za live svirku!

Prijave šaljite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "Prijava – KRV 9".
Svaka prijava treba sadržavati:
• kratki info o autoru/bendu i sliku autora/benda
• minimalno dvije mp3 snimke vaših pjesama
• link na vaš YouTube kanal i Facebook stranicu (ili profil)
• kontakt podatke (email, telefon ili mobitel).
Do kraja lipnja biti će objavljen ovogodišnji line up


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij