hren
 

U SUBOTU SU NA RASPOREDU TRAIL I UTRKA NA SUPOVIMA, A U NEDJELJU JE TRIATLON
Ovog vikenda, 18. i 19. svibnja, održava se drugo izdanje Trogir Outdoor Festivala. Nakon uspješne prve godine, ovaj put natjecanju u trailu i triatlonu dodana je još i utrka na popularnim supovima. Trogirska riva, čiovske biciklističke staze i morski pojas na nasipu Brigi neka su od mjesta gdje će se odvijati ovaj adrenalinski događaj.

Unatoč vremenskim uvjetima koji vladaju, prema trenutnim prognozama kiša ne bi trebala padati u satnici održavanja Trogir Outdoor festivala tako da svi prijavljeni i oni koji se planiraju prijaviti mogu računati da će sve biti po planu i rasporedu.

-Još prošle godine na prvom izdanju Outdoor festivala pokazalo se da ovakvih događanja nedostaje i da su natjecanja u ovakvim sportovima sve popularnija i među domaćim ljudima i među strancima koji zbog toga sve više dolaze i u predsezoni. Trogir ima sve uvjete za sportski i rekreacijski turizam što ćemo dobro iskoristiti – istaknuo je dogradonačelnik Viktor Novak koji će i sam sudjelovati i u to u triatlonu.

U subotu 18.5. održava se trail utrka koja ima tri staze – od 22, 11 i pet kilometara tako da svatko može izabrati težinu koja mu odgovara. U subotu je i utrka na supovima za djecu i odrasle ispred 'Čokolade', koja se organizira po prvi put jer se radi o najbrže rastućem vodenom sportu, a mogu sudjelovati svi bez obzira na iskustvo. Najzahtjevnija utrka, triatlon, na rasporedu je u nedjelju 19.5., a namijenjena je onima u stvarno dobroj formi koji će voziti biciklu, plivati i trčati.

Detaljan raspored i detalji svih utrka mogu se naći na www.trogiroutdoorfestival.hr.

-Pozivam sve ljubitelje rekreacije i prirode da se prijave, da izaberu natjecanje prema svojoj formi i da provedu zabavan vikend u Trogiru s obitelji ili društvom, a možda i osvoje nešto iz nagradnog fonda – rekao je dogradonačelnik Novak.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij