hren
 

Od danas su u prodaji ulaznice za koncert jedne od najvećih talijanskih glazbenih diva! Anna Oxa će na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila nastupiti 30. srpnja. Informaciju je nedavno objavila i sama pjevačica koju zbog unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije često nazivaju „Glas i srce“. Nema sumnje da će ambijent tvrđave dati novu dimenziju njenoj izvedbi i šibenskoj publici priuštiti jedinstven doživljaj.

Ikona talijanske glazbe koja je prije više od deset godina predvidjela promjene u glazbi, u aranžmane svojih pjesama unosi etno elemente i zvuke svakodnevnog života čime se njene pjesme karakteriziraju kao pjesme urbanog zvuka. 2006. godine na Sanremu nastupila je pjesmom Processo a me stessa, čiji je aranžman kombinacija orkestra violina i gudačkih instrumenata, etno zvuka i ritmičkih dionica te moćnog vokala, te ga današnji kritičari definiraju kao urbani zvuk, odnosno world music.
Ne samo da je znala predvidjeti smjer glazbe, već je svojim daljnjim radom nastavila slijediti poriv za daljnjim glazbenim eksperimentima. Najbolje se to očituje albumom Proxima iz 2010, koji nije ništa manje od uvoda u glazbeni dragulj, pjesmu koju je napisama sama Oxa, L’America non c’è. Duboka značenja stihova kombinirana su s aranžmanima fokusiranima na ritam glazbe, koji produbljeni i osnaženi jedinstvenim vokalom uvijek iznova uspijevaju dati novu dimenziju izvedbi.

Ulaznice su u prodaji u online sustavima Eventim i Croatia Tickets, na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila i Tvrđave Barone te u City Pointu gdje vlasnici Addiko Bank kartica ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.
Za sve one koji ulaznice plate Mastercard i Maestro karticama osiguran je popust od 10% pri kupnji na svim prodajnim mjestima šibenskih tvrđava.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij