hren

Aranžman “Oko svijeta” vodi putnike na kultna mjesta – od Velikog kineskog zida preko Crvenog trga u Moskvi do Grand Canyona u Sjedinjenim Američkim Državama i spektakularnih australskih krajolika.

Tvrtka za organizaciju putovanja vlakom Railbookers najavila je ultimativnu avanturu – put oko svijeta u trajanju od 56 dana. Ova pustolovina podrazumijeva prolazak kroz četiri kontinenta, pet nacionalnih parkova i 20 legendarnih gradova.

Aranžman “Oko svijeta” vodi putnike na kultna mjesta – od Velikog kineskog zida preko Crvenog trga u Moskvi do Grand Canyona u Sjedinjenim Američkim Državama i spektakularnih australskih krajolika. Put započinje u Londonu, a prolazi se i preko Kopenhagena, Stockholma i Helsinkija, istražuju se ljepote Rima, Praga i Beča, upoznaje se Ulan Bator, Peking i Hong Kong, uživa se u Sydneyju, Los Angelesu i New Yorku.

Putnik se može prilagoditi rasporedu te “ukrcati” u najbližoj organiziranoj lokaciji s obzirom na zemlju iz koje dolazi.

Turistički aranžman u trajanju od 56 dana iznosi oko 13.679 britanskih funti, odnosno oko 115.000 kuna. U cijenu su uključene karte za vlak, 42 noćenja u hotelskim sobama, 11 noćenja u vlaku te jedno spavanje na brodu. Iznos pokriva i 51 obrok u različitim zemljama svijeta, ulaznice na poznate turističke atrakcije predviđene putovanjem i posebno organizirane ture.

Za putovanje je važno, a u cijenu nisu uračunate tri karte za avion koje su potrebne za prelazak s jednog na drugi kontinet.

Više o putovanju oko svijeta vlakom čitajte na službenim stranicama Railbookersa.

Izvor: punkufer.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij