hren
 

LOVESTOCK FESTIVAL – FESTIVAL ZA SVE GENERACIJE
Što je život bez ljubavi, glazbe, umjetnosti i djece? Još desetak dana ostalo je do prvog kaštelanskog festivala ljubavi koji objedinjuje sve navedeno na jednom mjestu. Umjetnost, druženje, spektakl, zabava, sve je to festival Lovestock. Festival dobrih emocija i lijepih prizora zbog kojeg je svijet oko nas barem na trenutak potpuno drugačiji, šareniji i blještaviji.

U sve više gradova diljem svijeta festivali su postali tradicijom. Kreativni majstori podarili su novi život gradskim prostorima zaodjenuvši ih u mjesta ugodnih doživljaja. U Kaštelima će se prvi festival ljubavi održati od 13. do 16. lipnja na objedinjenim prostorima Kulturnog centra, parkinga pred centrom, Novog parka i plaže Šulavy. Proljeće će se na ovim mjestima slaviti uz glazbu i pozitivne vibracije svih onih koji tijekom ova tri dana budu boravili u Kaštelima...

Lovestock festival događaj je koji najavljuje turističku sezonu i zove na uživanje na otvorenom i u zatvorenom prostoru u proljetnim večerima i tijekom dnevnih aktivnosti na lokacijama u blizini ili uz samo more. Ovaj je Festival još jedan razlog za posjet Kaštelima.

Lovestock festival donosi vam program za djecu kroz pričaonice Nataše Jukić i klaunove koji će svojim vragolijama zasaditi osmijeh na dječja lica ali i onih nešto starijih kojima je u srcima ostao duh djetinjstva.

Dvodnevne radionice pokreta i glume namijenjene su onima koji žele otvoriti svoje unutrašnje biće i naučiti nešto novo o sebi ali i o povezanosti s prirodom. Na štandovima umjetnika i udruga svi zainteresirani moći će pronaći ponešto originalno rađeno s ljubavlju, a beach party-ji donose nam dašak orijenta u izvedbi ruske umjetnice plesa Angelike Anokhine koja će svojim odabirom glazbe animirati kupače tijekom vrućih popodneva.

Tijekom večernjeg programa zabavit ćemo se uz koncerte grupa Punčke, ABOP, Grefran i Foxy Head, a svojim nagrađivanim performansom i koncertnom predstavom o životu Patti Smith počastit će vas hrvatska kazališna diva Senka Bulić i ekipa kazališta Hotel Bulić.

Sve detalje programa možete pronaći na Facebook stranici OVDJE, te čitati u narednim danima na stranicama Portala grada Kaštela.

Cijelo događanje i besplatan ulaz te kampiranje omogućili su vam Grad Kaštela, Turistička zajednica grada Kaštela, Županije Splitsko-dalmatinska, CEMEX, Ribola, Marina Kaštela, Uni Rent i hotel Kastel, a organizator je Kaštelansko kazalište.

Dobro nam došli!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij