hren

SINOĆ JE ODUŠEVIO KONCERTOM U SPALADIUM ARENI
„Neću, neću zoru prespavati, neću, neću dragu prežaliti, neću, samo da još jednom čujem ja tamburaše s Dunava“ tim je stihovima sinoć Željko Bebek započeo koncert u Spaladium Areni i oduševio splitsku publiku, a nakon njegovog sinoćnjeg koncerta napokon vam možemo otkriti kako će upravo Bebek svoj koncert održati u sklopu Božićnog grada u Novom parku u Lukšiću u petak, 27. prosinca uz besplatan ulaz.

Da postoji neka tajna veza između legende regionalne glazbene scene i Splita još jednom je dokazao sinoćnji koncert kojeg je Split željno iščekivao proteklih nekoliko mjeseci. Od hitova poput 'Ima neka tajna veza', 'Selma', 'Na zadnjem sjedištu moga auta', 'Ne spavaj mala moja' koji su obilježili njegovu karijeru u Bijelom dugmetu, kao i one iz svoje dugogodišnje solističke karijere, kao što su 'Da je sreće bilo', 'Laku noć svirači', 'Tijana' pa sve do novijih 'Ja po kafanama', 'Gdje sam bio', 'Ono nešto naše', 'Ako voliš ovu ženu’, publika je pjevala zborski, u jedan glas. A koncert je završen na način da mu je cijela publika otpjevala 'Sretan rođendan' jer je Željko prije svega par dana, točnije 16.12. napunio 74 godine.

Poseban i emotivan trenutak je bio dio koncerta pod nazivom 'Očevi i sinovi' kada su Željko Bebek i Branimir Mihaljević praćeni sinovima Zvonimirom Bebekom na gitari koji je inače dio benda Željka Bebeka te Markom i Matejom Mihaljevićem na drugoj gitari i violini izveli pjesme 'Ljubav k'o iz pjesme', 'Tajna veza', 'Loše vino' i 'Selma'.

Nakon koncerta Željko je izjavio: „Meni je Split večeras uzvratio na zaista predivan način i mogu reći da mi je ovo koncert karijere!“    

Željkov koncert u Kaštelima održat će se u lukšićkom Novom parku u petak, 27. prosinca sa početkom u 21 sat uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a kako je bio sinoć u Spaladiumu pogledajte u našoj foto galeriji.

Foto: Damira Kalajžić
 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij