hren

LOVESTOCK FESTIVAL
Kaštelanski festival ljubavi, nakon što je nedavno objavio tko će nas sve zabavljati u koncertnom dijelu programa, ovih je dana objavio i dio programa koji je namijenjen djeci i roditeljima.

Što će sve sadržavati program za djecu upitali smo Natašu Jukić, organizatoricu tog dijela festivala...
-Sretna sam i počašćena ove godine biti u timu Lovestock festivala. Festivala koji je projekt ljubavi prema gradu i ljudima, kojemu je cilj širiti ljubav, toleranciju i mir.
Moj dio organizacije obuhvaća zabavu i edukaciju za djecu. Mislili smo na djecu raznih uzrasta, te nastojali zaista zadovoljiti što više dobnih skupina. Pripremili smo čitanje i predstavljanje priče, radionice, bajkaonice, predstave, ples, zaboravljene igre i puno, puno ljubavi.

U goste nam stiže vrsna ilustratorica dječjih slikovnica Dona Tomić koja će nam donijeti zanimljivu i edukativnu radionicu pod nazivom Slikopriče. Dona je inače i likovni edukator koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u radu s djecom.
Stiže nam glumica i pjesnikinja Viviana Zoković sa svojom Bajkaonicom.
Kako to izgleda kad planet Viviana u svoju priču uvuče djecu i začara ih svojom ljubavlju, povede ih na čarobno putovanje u maštu uvjerit će se sva djeca koja dođu po svoju dozu čarolije.
Stiže nam u goste i dječje kazalište Škatula. Oni će nam predstaviti dio onoga što rade,a zaista puno rade.
Tu su i domaćini, Kaštelansko kazalište sa svojom Školom glume koji će se predstaviti najnovijom predstavom, Marina Kuzmanić sa svojim uspješnim i talentiranim plesačima, a imat ćemo i Buvljak slikovnica na kojem će djeca moći razmjenjivati ili prodavati svoje slikovnice, priče za djecu ili pak stare školske udžbenike po pristupačnim cijenama. Za slikovnice smo osmislili punu škrinju uspavanih slova zaboravljenih slikovnica, koje su djeca možda zaboravila, a nekome će uljepšati djetinjstvo. Jednu slikovnicu uzmeš, jednu slikovnicu daš.
Dječji program festivala održati će se u petak i subotu od 10 do 13 sati i to u Novom parku i Kulturnom centru i svi ste dobrodošli -  naglasila je Nataša.

Podsjetimo, festival će se ove godine održati od 18. do 21. lipnja u Kaštel Lukšiću, a više informacija možete svakodnevno doznati putem njihove Facebook stranice koju možete pronaći OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij