hren
 

Čašice razgovora u Zinfandelu ujedinjuju odlična vina, hranu i društvo uz zanimljive priče koje pripovijedaju Dejan Nemčić, Tanja Mravak i Domagoj Jakopović - Ribafish. Zavirite u Zinfandel od ovog četvrtka u 19:30

Postoji li bolji spoj od ukusne spize i dobre ćakule? U Zinfandel food & wine baru znaju da nema i zato su organizirali večeri s pripovjedačima koje otvara Dejan Nemčić, profesor geografije, koji je posljednjih godina u fokusu javnosti zbog projekta Uživo sa svih kontinenata. Kako bi djecu zainteresirao za predmet koji predaje, okupio je predavače i hrvatske iseljenike sa svih strana svijeta koji su učenicima uživo, putem Skypea, držali predavanja o državama i gradovima u kojima žive. Iz ovog hvale vrijednog projekta izašao je i drugi, Afrika - možemo zajedno koji je osmišljen s ciljem unaprjeđenja obrazovanja, izgradnje novih škola te poboljšanja zdravstvenih uvjeta borbom protiv malarije u afričkim zemljama. 

Večeri pripovijedanja nastavljaju se uz Tanju Mravak, u četvrtak 27.2., poznatu književnicu i dugogodišnju sudionicu splitskog Pričigina, koja će vas zabaviti pričom o svakodnevici, emocijama, prijateljstvu i hrani.
Prvog četvrtka u ožujku, glavnu riječ preuzima Domagoj Jakopović – Ribafish pričom o aktualnom projektu RokOtok kojim želi potaknuti djecu, mlade i roditelje na kvalitetnije provođenje slobodnog vremena u razgovorima i igri.

U intimnoj atmosferi vinskog bara najbolje će doći do izražaja veza između vina, hrane i dobre priče, a posebno za ovu priliku, Zinfandel je najavio promotivne cijene pića.
Ulaz na večeri pripovijedanja je slobodan, na vama je samo da se udobno smjestite, naručite čašu omiljenog vina i prepustite se pričama.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij