hren
 

Splitska udruga "UZG Stop" najavljuje 11. po redu Start festival autorske glazbe koji će se tijekom ožujka i travnja ove godine održavati u splitskom klubu Split Circus. U proteklih 10 sezona festivala prijavilo se preko 600 izvođača raznih glazbenih pravaca od kojih je preko 300 imalo priliku publici predstaviti svoj autorski rad.

Program ovogodišnjeg izdanja festivala održat će se kroz šest kvalifikacijskih, dvije polufinalne i finalnu večer. Nakon selekcije žirija, kroz kvalifikacije u klubu Circus, odabrat će se dva finalista koja će nastupiti na open-air događaju nakon kojih će svoj koncert održati već afirmirani headliner.

O izboru izvođača koji su ostavili najbolji utisak odlučivat će stručni žiri od tri člana koji čine: Šime Barbarić (Street Pulse Music), Luka Žižić (Split Circus) i Dejan Zobenica (Mind Zoo; bivši pobjednici festivala).

Prijave za sve izvođače koji žele sudjelovati na festivalu traju još ovaj tjedan, do 01. ožujka.

Kvalifikacijske večeri će se održati 20., 21. i 27. ožujka, te 03., 04. i 10. travnja. Polufinalne večeri su na rasporedu 28. ožujka i 11. travnja, dok će se finalisti predstaviti na spomenutom open-air događaju 19. lipnja u Ljetnom kinu Bačvice.

Svi zainteresirani izvođači/bendovi mogu se prijaviti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Subject (naslov): PRIJAVA - IME BENDA
Prijava mora sadržavati:
- 2 pjesme u mp3 formatu (nije bitna produkcijska kvaliteta)
- kratku biografiju benda sa imenima članova
- fotografiju ili logo benda (za brošuru)
- kontakt mobitel


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij