hren
 

DOLI YOGA
Dolores Prodan, certificirana učiteljica joge već 20 godina, kojoj je ista postala način života, vodi svoje satove u Rijeci i okolici, a već nekoliko sezona poznaju ju i mnogi gosti na Krku

U ovoj situaciji, kada su aktivnosti koje umiruju i daju snage prijeko potrebne, a ne možemo zajedno u dvorani prakticirati vježbanje, uz pomoć nezaobilazne Udruge Spirit i suradnice Doli Yoge svi zainteresirani mogu nastaviti vježbati uz online instrukcije.

Na svom FB profilu i Youtube kanalu (Doli Yoga) Dolores Prodan objavljuje potpuno razjašnjene i opisane joga položaje, vježbe disanja i načine opuštanja, kao i objašnjenje o izvođenju pojedinih, prednosti i kontraindikacije.

Za sve nejasnoće i informacije vezane uz temu dostupna je i na e-mailu, ili drugim putevima.

Ponuđeno je puno besplatnih sadržaja koji će se po mogućnostima nadopunjavati, a dodatne instrukcije i individualna pomoć dostupne su uz simboličnu članarinu i support projektu.

Dolores Prodan, certificirana učiteljica joge već 20 godina, kojoj je ista postala način života, vodi svoje satove u Rijeci i okolici, a već nekoliko sezona poznaju ju i mnogi gosti na Krku.

- Jogu sam upoznala davne 2000. godine i od tada je prakticiram svakodnevno. Za mene joga je proces koji pomaže u rastu i razvoju osobe u fizičkom, mentalnom i duhovnom smjeru.

Iako započinje s tijelom, završava meditacijom (zaustavljanjem fluktuacija misli). Dakle, joga je i smireni um i fizičke vježbe i vježbe disanja i opuštanje i koncentracija i meditacija i svjesnost. Sve to nam "nudi i daje" joga, a naš je izbor što od toga želimo uzeti za sebe, poručila je Dolores Prodan.

Snimanje i osmišljavanje ove inicijative omogućili su Spiritovci, a na njihovom webu www.poriluk.com možete pogledati najavni video, dobiti dodatne informacije, ali i poslušati radio emisiju sa gošćom voditeljicom programa Dolores.

Izvor: Novilist.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij