hren
 

MEĐU OSTALIM TONI CETINSKI, LANA JURČEVIĆ I STJEPAN HAUSER
Epidemiološka situacija je puno povoljnija ovih dana, čini se da ćemo uskoro biti barem blizu načina života kakvog smo imali. Ipak, određene mjere su i dalje na snazi, tako da još uvijek priželjkujemo neke stvari na koje ćemo morati još malo i pričekati. Što je to čemu se najviše vesele kad sve ovo završi, Unisonu – Hrvatskom glazbenom savezu, otkrili su Lana Jurčević, Tony Cetinski i Stjepan Hauser.

Lana kaže kako se najviše veseli tome što će vidjeti baku, koju nije vidjeli ni čula skoro dva mjeseca. Osim toga, naravno u fokus su joj koncerti koje jedva čeka, ali veseli se i grupnim treninzima. Stjepan Hauser otkrio je da je zapravo imao sreće obzirom na to da je većinu karantene proveo u prirodi, na zraku, a najviše mu je nedostajao studio. U glavi se rodilo puno ideja, a bilo mu je onemogućeno da ih odmah realizira. Tony Cetinski rekao je kako je i on, baš kao i svi mi, željan svega.

U prvoj epizodi na pitanje su odgovarali Saša Lozar, Maja Šuput, Matija Cvek i Jacques Houdek, a što su odgovorili možete pogledati OVDJE. U drugoj epizode svoje planove otkrili su  Mia Dimšić, Luka Nižetić i Aljoša Šerić, njihove odgovore možete pogledati na ovom LINKU. Treće izdanje pogledajte OVDJE – odgovarali su Ivan Dečak, Marko Kutlić, Jure Brkljača, Damir Kedžo i Vinko Ćemeraš, a četvrto izdanje s Idom Prester, Nedom Parmać i Gobcem pogledajte OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij