hren

Najposebnija dodjela glazbene nagrade Porin je iza nas, a statute koje su se dodjeljivale virtualno, dobitnicima su stigle u njihove ruke. Vanni, Gopcu i J.R. Augustu dostavljene su njihove nagrade i zatekli su ih, očekivano, u dobrom raspoloženju.

- Ovo nam je treći Porin za rock album! Dobili smo za Debakl, za Ćiribu Ćiriba i sad za Digitalno nebo - rekao je Gobac koji je ekipu Porina dočekao doma s cijelim bendom.

Veselo je bilo i kod Vanne, gdje se pjevalo i slavilo.

- Moram priznati da nisam dobila Porin jedno 20 godina, tako da mi je ovaj Porin stvarno drag – rekla je Vanna. A samozatajni J.R. August koji je bio veliko iznenađenje ovog Porina zahvalio je svima koji su mu pomogli u radu na njegovom albumu. J.R. August osvojio je čak tri Porina, za najboljeg novog izvođača godine, za najbolji album „Dangerous Waters“  za najbolji album alternativne glazbe.

Album “Digitalno nebo” grupe Psihomodo pop, koji producentski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, nagrađen je za najbolji album rock glazbe, a za istoimenu skladbu s albuma, Porin za najbolji video broj osvaja Radislav Jovanov Gonzo.

Najbolji album pop glazbe ima Vanna koja Porin osvaja s albumom “Izmiješane boje” čiji su producenti Goran Kovačić i Ante Gelo. U televizijskoj emisiji na HRT-u, voditeljima Ivi Šulentić i Ivanu Vukušiću pridružili su se dobitnici Porina za životno djelo, dirigent i skladatelj Tomislav Uhlik i glazbena diva Josipa Lisac. Svi nominirani u 37 kategorija, kao i dobitnici, javljali su se i „nastupali“ s raznih lokacija.

Kako je izgledala dostava Porina u domove dobitnika, pogledajte OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij