hren

Iako je bilo upitno njegovo održavanje, 13. Festival mediteranskog filma Split ipak će i ove godine obradovati filmoljupce, a održat će se od 2. do 11. srpnja No, ovogodišnji FMFS ipak će biti nešto drugačiji, kako bi se posjetiteljima osigurala sigurnost vezano uz epidemiju koronavirusa.

- Pridržavajući se preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kapacitet Ljetnog kina Bačvice je ograničen zbog razmaka između sjedala. Molimo vas da se prilikom ulaska i izlaska pridržavate fizičke distance i općih higijenskih mjera.

U kinu smijete sjesti zajedno s osobama s kojima ste došli. Sjedala nisu numerirana. Kino će biti otvoreno svaki dan sat vremena prije početka projekcije. Dođite na vrijeme, izbjegnite gužve i opustite se prije filma uz piće, kokice i ugodnu glazbu – neke su od preporuka organizacijskog tima FMFS-a

- Ove godine nema Fešti s DJ-evima nakon projekcija, već druženja uz glazbu za „Ćakulu posli“, koju će pripremiti naši partneri glazbenog programa. Druženja su rezervirana isključivo za gledatelje s ulaznicom koji su bili na projekciji filma u Ljetnom kinu Bačvice ili Domu mladih. Ulazak u kino neće biti moguć nakon početka projekcije, niti nakon njenog završetka
Ove godine ne postoje nikakve vrste akreditacija, pozivnica ni Festivalskih ulaznica. Nemamo ured ni blagajnu u Kinoteci Zlatna vrata. Sve informacije o ulaznicama, kao i upute kako osigurati svoje mjesto na vrijeme, pronađite ovdje.
Hvala vam i uživajte, jer nema lita bez FMFS-a –  dodatno su poručili.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij