hren

VIŠE je nego jasno da će ovogodišnja turistička sezona u Hrvatskoj ostati upisana u povijest kao jedna od najlošijih. Pandemija koronavirusa odrazila se na sve segmente života, a ponajviše na ekonomiju i turizam. Vlasnici ugostiteljskih objekata diljem Jadrana bilježe velike gubitke.

Izuzetak nije ni ovaj bar na Pelješcu, koji je ipak i u teškim vremenima odlučio nasmijati svoje rijetke goste. Naime, gotovo svakodnevno na oglasnu ploču ispred ugostiteljskog objekta postavljaju šaljive natpise koji se odnose na trenutačnu situaciju.

Ako mi je ovo zadnja godina u životu, sezona za poželjeti, ljeto kakvo je nekad bilo... 10% u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Svako zlo nije za zlo, meni draga poslovica. Tako će i ova neočekivano i neobično loša godina imati dovitljive i dobre strane", rekao je za Index Jakov Begović, vlasnik ugostiteljskog objekta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pelješac #winelovers #fishing #biking #sailing #motorboating

A post shared by Tuna Bar Pelješac (@tuna_bar_trpanj) on

Pitali smo ga i kako gosti reagiraju na šaljive natpise.

"Naš bar ima svoj auditorij koji ga razumije i raduje mu se. Kad nisu zadovoljni sa spizom, ostave napojnicu i opet dođu da bi se uvjerili da su bili u pravu", zaključuje u humorističnom tonu Jakov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne primamo rezervacije

A post shared by Tuna Bar Pelješac (@tuna_bar_trpanj) on

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij